OI TOKIO

Đoković održao govor srpskim sportašima uoči Igara. Poslušajte što im je rekao

Foto: Twitter

NOVAK ĐOKOVIĆ saznao je ždrijeb na Olimpijskim igrama u Tokiju. Tamo lovi Golden Slam i na Igre je stigao s velikim motivom.

Đoković je poznat kao tenisač iznimne mentalne snage, koja mu često pomaže pri velikim preokretima i uspjesima na teniskim terenima. Uoči početka Igara okupio je svoje sunarodnjake i motivirao ih govorom o mentalnoj snazi.

"Na mentalni rad gledam kao na fizički. Trebaš biti što više svjestan sebe i svega što radiš i pričaš. Nama, individualnim sportašima, to je još važnije. Ako imaš loš dan, nemaš nikoga da te zamijeni. Zdravo, gotovo, završio si priču", rekao je Novak okupljenima.

Đoković starta protiv Bolivijca

Srpski predstavnik otvara turnir protiv Bolivijca Huga Delliena. Đoković ili Dellien u drugome kolu čekaju boljeg između Nijemca Sturffa i Brazilca Monteira.

Đokovićevi potencijalni protivnici u četvrtfinalu i polufinalu su Rus Andrej Rubljov i Nijemac Alex Zverev. Na drugoj strani ždrijeba su Rus Daniil Medvedev i Grk Stefanos Tsitsipas. S njima se srpski predstavnik može sresti tek u finalu.

 

Pročitajte više