DINAMO U LIGI PRVAKA

Dobra vijest za Dinamo, sjajni napadač Milana propušta utakmicu

Foto: Profimedia

MILAN će u utakmici protiv Dinama u Ligi prvaka biti bez Divocka Origija. Ozljeda belgijskog napadača ozbiljnija je nego što se isprva očekivalo, sugeriraju izvješća. Belgijski napadač je početkom srpnja potpisao za Milan i do sada je upisao samo četiri nastupa. Cijelo ljeto i početkom sezone mučio se s ozljedom mišića, a tek što se oporavio, zadobio je novu ozljedu zbog koje je propustio posljednji ligaški ogled protiv Sampdorije.

U klubu su se nadali da će se Origi vratiti na vrijeme za oglede protiv Dinama, ali i ligaški susret protiv Napolija, no stvari nisu išle kako je planirano. Kako prenosi Calciomercato.com, Origi bi sljedećih dana trebao odletjeti u Belgiju da bi se sastao s liječnicima belgijske reprezentacije koji su ga već liječili u razdoblju od odlaska iz Liverpoola do dolaska u Milan.

U početku se činilo da je ozljeda 27-godišnjaka lokalizirana u bedrenim mišićima, ali sada postoje indikacije da je korijen problema dublji i da je povezan s njegovim tetivama. Cilj je što prije riješiti Origijevu upalu tetive, istu ozljedu zbog koje je Alessandro Florenzi morao na operaciju, kako bi mu se omogućilo da se konačno skrasi u momčadi Stefana Piolija.

Utakmica između Milana i Dinama na rasporedu je u srijedu s početkom u 18:45.

 

Pročitajte više