Dončić će se godinama suditi s majkom? Nitko ne želi odustati od novca

Foto: Screenshot (Instagram/Mirjam Poterbin)

PRIJE mjesec dana pojavila se vijest da Luka Dončić tuži majku Mirjam Poterbin. "Nastavljam rasti kao igrač i kao osoba tako da mi je važno kontrolirati vlastiti brend", rekao je Dončić za The Stein Line. Slovenski košarkaš i dalje ne odustaje od te ideje.

Nitko ne želi odustati

Odvjetnik Josh Gerben tvrdi da Lukina majka želi odbaciti cijeli postupak, no Luka to odbija i želi na sud. Slučaj bi se mogao godinama povlačiti po sudovima jer se Mirjan Poterbin nije voljna odreći vlasništva nad brendom koji će uskoro postati još vrjedniji, a ni Luka ne želi odustati od svoje ideje.

Podsjetimo, Dallasova i slovenska zvijezda htjela je registrirati svoj brend pod imenom "Luka Doncic", no ured za registraciju je to odbio jer već postoji brend "Luka Doncic 7", a njegova majka to ne želi otkazati. Dončić u tužbi tvrdi da nije povezan s tim brendom i da on ne odobrava stavljanje proizvoda i usluga na tržište pod tim imenom.

Dončić tvrdi da je bio premlad kada je sve prepustio majci

Stein je prenio i da Dončić nije više povezan s firmama koje posjeduju i prodaju brend "LD 77" te upravljaju stranicom lukadoncic.com. U tužbi je Dončić naveo da je bio premlad kada je registrirao brend i nije znao što treba raditi pa je sve prepustio svojoj majci potpisavši potrebne dokumente da ga ona može predstavljati.

Upravo zbog tog potpisa, slovenskog košarkaša čeka velika pravna borba. Dončić je prije godinu dana potpisao petogodišnji ugovor s Dallasom tijekom kojeg će zaraditi 207 milijuna eura.

Pročitajte više