Dončićev suigrač nasmijao Twitter svojim komentarom na čudesnu partiju Slovenca

Foto: X/Grant Willaims

LUKA DONČIĆ odigrao je fantastičnu utakmicu protiv Atlanta Hawksa i zaključio je četvrtim najvišim brojem poena u povijesti NBA lige. U pobjedi Dallas Mavericksa (148:143) sjajni je slovenski košarkaš sudjelovao sa 73 koša, 10 skokova i sedam asistencija, za što je zavrijedio niz komplimenata istaknutih bivših i sadašnjih NBA igrača i navijača.

Komentare na njegovu partiju ostavili su Kevin Durant, Draymond Green, D'Angelo Russell, Paul Pierce i mnogi drugi, a divio mu se na X-u (bivši Twitter) i legendarni Magic Johnson. Za neke je ipak najbolji, ali i najduhovitiji komentar ostavio Dončićev suigrač Grant Williams.

On 9 koševa, zajedno 82

U susretu u kojem je Dončić 44 minute trpao koš suparnika (šut 25/33) Williams je odigrao 28 minuta i stigao uputiti šest lopti prema košu. Pogodio je tri i učinku dodao dva pogođena slobodna bacanja. Susret je završio s devet koševa, pet skokova i četiri asistencije, a poslije meča objavio je svoju fotku s Dončićem.

Uz čestitku Dončiću da je bilo "posebno svjedočiti ovome", napisao je i da se na fotografiji koju je objavio nalaze - 82 postignuta koša.

Pročitajte više