LIGA PRVAKA

Gledatelji se idućeg tjedna vraćaju na Maksimir. Evo tko i kako može do ulaznica

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

UTAKMICA između Dinama i islandskog Valura 7. srpnja u 1. pretkolu Lige prvaka bit će prva na kojoj će biti prisutni gledatelji nakon devet mjeseci. Novi val pandemije prošlog je listopada ponovno ispraznio tribine hrvatskih stadiona, a neslužbeno doznajemo da će se idućeg utorka Maksimir ponovno početi puniti.

Od danas su na snazi nove epidemiološke mjere, pa iako je po njima načelno zabranjeno okupljanje na stadionima, Dinamo će iskoristiti iznimku u tom pravilu i omogućiti ulazak gledateljima s važećim covid-putovnicama, uz čije će se predočenje moći kupiti personalizirana ulaznica. Tako će se na ulazima uspoređivati podaci s ulaznica i osobnih dokumenata.

Ovo je jedini mogući način da se publika vrati na stadione u skladu s aktualnim epidemiološkim pravilima Stožera civilne zaštite, a utakmica će poslužiti i kao proba za buduće sportske događaje. 

Očekuje se da će predstavnici Dinama i Stožera održati još barem jedan sastanak prije nego što i službeno objave tko i kako može doći na maksimirske tribine idućeg utorka.

Pročitajte više