"Dragulj kojeg traže Juventus i Barcelona" iz Hajduka otišao za 80 tisuća dolara

Foto: Miro Gabela/Hajduk

"KOLUMBIJSKI MODRIĆ", "hrvatski Falcao", razni su nadimci koje su, uglavnom španjolski novinari, dodijelili nogometašu Hajduka Nicholasu Llanosu koji, čini se, napušta Split.
 
Naime, za Llanosa, koji standardno igra za Hajduk B, zainteresirana je kolumbijska America De Cali. Goal doznaje da je splitski klub prihvatio ponudu koja glasi ovako - Hajduk će dobiti osam posto od sljedećeg transfera, a ako Llanos iz Americe ode bez odštete, Splićani će dobiti 80 tisuća dolara.
 
"Želim igrati za Americu i nastupati pred 30 tisuća navijača", poručio je nedavno Llanos koji na Poljudu nije dobio priliku u prvoj momčadi. 
 
Llanos je poznatiji po marketingu u španjolskim medijima nego po igrama u Hajduku. Tako se Mundo Deportivo nedavno pitao tko je veznjak rođen u Rijeci kojeg prate Juventus, Arsenal, Manchester United, Sampdoria, Werder i Rayo, katalonski Sport je pisao da se za njega zanima Barcelona, a on s 20 godina još nije niti debitirao za Hajduk... Krajem prošle godine bio je na probi u egipatskom drugoligašu FC Pharcu, ali se na kraju vratio u Split. 
 
Ranije je u intervjuu za Fichajes rekao da čeka što će se dogoditi s interesom Barcelone, da je Rayo odbio jer je procijenio da je za njega bolje ostati u Hrvatskoj i da bi uskoro trebao debitirati u Hajduku... 
 
Za novi klub Nicholas bi mogao debitirati već 21. svibnja, kada America igra prijateljsku utakmicu protiv - Seville!

Pročitajte više