Trener Partizana potukao se s igračem usred utakmice pa poručio: Ja ne mogu više

Foto: Dusan Milenkovic/ATAImage/PIXSELL

NOGOMETAŠI Partizana odlično su ušli u sezonu i u prvih 10 utakmica osvojili 28 od mogućih 30 bodova. Ipak, financijsko stanje u klubu daleko je od idealnog, o čemu je nakon pobjede 3:0 kod Spartaka iz Subotice javno progovorio Partizanov trener Igor Duljaj.

Trener Partizana: Ne mogu više razmišljati je li netko dobio za stanarinu i ima li za mlijeko djetetu

"Moram reći da se ne pomaže Partizanu. Neka se ljuti tko god želi, ali ja ne mogu više. Ovi momci treniraju, a ja moram razmišljati hoće li nekoga izbaciti iz stana, hoće li primiti plaću. Što im trebam govoriti? Zelena trava, plavo nebo, cvjeta cvijeće u proljeće? Ovi momci su junaci. Ruka koja daje je uvijek iznad one koja prima", rekao je Duljaj pa nastavio:

"Neka promjene trenera, ali dajte momcima da prehrane sebe, svoju obitelj, rođake, prijatelje, jer dosta ljudi živi od toga. Morao sam ovo reći jer mi je na srcu. Ne mogu gledati igrače u oči i pričati im bajke. I ovi navijači koji dolaze, hvala im puno. Dolaze o svom trošku, nakon posla. Ako ima netko neku ideju, neka kaže. Ne mogu više pred igračima razmišljati je li netko dobio za stanarinu, hoće li nekoga izbaciti iz stana, ima li netko za mlijeko djetetu, ali to je tako."

Duljaj se potukao s igračem

Utakmicu sa Spartakom obilježila je i ružna situacija u kojoj se Duljaj fizički sukobio s vlastitim igračem Queensyjem Menigom. Duljaj je htio Meniga uvesti u igru u 87. minuti, ali se ipak predomislio i poslao ga natrag na klupu. To je razbjesnilo Nizozemca, koji je nasrnuo na svog trenera, no vrlo brzo ih je razdvojio ostatak stručnog stožera i rezervi.

Pročitajte više