BOKS

Eddie Hearn objavio plan za Savagea, Babić poručio kakvu borbu želi s Hrgovićem

Foto: screenshot

EDDIE HEARN, šef promocije Matchroom Boxing, nahvalio je Alena Babića u intervjuu nakon njegove šeste pobjede nokautom u isto toliko mečeva.

The Savage je u trećoj minuti treće runde tehničkim nokautom pobijedio Toma Littlea, kojeg je, naprimjer, Filip Hrgović svladao tek u petoj rundi.

"Alen je bio najzauzetiji borac u lockdownu, imao je već tri borbe i imat će sljedeću već 30. siječnja", najavio je Hearn.

"Svi stalno postavljaju pitanja o Babiću, a on im stalno odgovara. Prije svakog protivnika se pitaju kako će protiv boksača sve više razine, pa je uništio Wintersa, Kennedyja, a sad i Littlea. Šeće se kroz sve više razine, uništava sve pred sobom. On je borac stare škole koji se želi boriti sa svima, zato ga ljudi vole", rekao je promotor.

Kad je spomenuo da je Littlea riješio brže nego Hrgović, morao se dotaknuti međusobne borbe dvojice hrvatskih teškaša.

"Želim da se borimo pred navijačima, da ga svi vide kako pada", ubacio se Savage.

Hearn ga je morao malo primiriti rekavši mu da prvo treba proći još poneki boksački level.

"Sad ga moramo suprotstaviti sve većim i boljim teškašima, vrijeme je za borbe na 10 rundi, koje će mu biti teško izdržati ako nastavi ovako nemilosrdno udarati, ali treba mu čestitati na svemu što je dosad učinio", završio je Hearn.

Ovo je bila prva Babićeva borba zakazana na osam rundi, ali ni u jednoj od dosadašnjih šest nije morao čekati pune tri runde na pobjedu.

Pročitajte više