Eduardo o Euru: Dečki mogu i bez mene!

HRVATSKI reprezentativac Eduardo da Silva, inače napadač londonskog Arsenala, boravi u Brazilu na rehabilitaciji, a povratak u Europu najavljuje već za kraj srpnja.

Isto tako, oporavak nakon puknuća tetive u koljenu očigledno traje bolje nego što je bilo tko mogao očekivati. Govori o tome i sam Eduardo, a prenosi nogometni internet portal goal.com.

"Vraćam se natrag ili krajem srpnja ili početkom kolovoza. Liječnici me svakodnevno uvjeravaju kako je oporavak sjajan, kako sve ide mnogo bolje nego što su govorile ranije prognoze. Isto tako navode kako bi mogao početi igrati odmah na početku nove klupske sezone", rekao je Eduardo te dodao: "Osjećam se sjajno. Nisam niti zamišljao da ću biti ovakav u lipnju".

Potom je Eduardo komentirao i nadolazeće Europsko prvenstvo, te kakve su šanse njegove Hrvatske. "Dečki mogu i bez mene. Bit će sjajni, vjerujte. Proći će skupine, a nakon toga je sve moguće", optimističan je i u ovom pogledu Eduardo. 

Eduardo već duže vrijeme ide na fizikalnu terapiju u klinici u Brazilu, a sve radi pod paskom liječnika brazilske reprezentacije Jose Luisa Runca, koji je iznimno zadovoljan njegovim radom i oporavkom.

Totalsport
Foto: ArsenalCroatia.com

Pročitajte više