EHF: Austrijanci su u organizaciji Eura napravili sjajan posao

EUROPSKA rukometna federacija pohvalila je Austrijance za fantastičan posao koji su napravili u organizaciji Europskog rukometnog prvenstva ove godine.







"Više smo no zadovoljni. Turnir je zadovoljio izrazito visoke standarde u svakom pogledu. Austrija je napravila fantastičan posao", rekao je predsjednik EHF-a Tor Lian danas dan nakon zatvaranja natjecanja te dodao kako će se Srbija, sljedeći domaćin Europskog prvenstva 2012. godine, morati dobro namučiti da organizira natjecanje na ovakvoj razini.

Čelnici Austrijskog rukometnog saveza također su jako zadovoljni načinom na koji je proteklo cijelo prvenstvo. Posebice su zadovoljni plasmanom svoje reprezentacija, koja je osvojenim devetim mjestom nadmašila sva očekivanja...

"Deveto mjesto je odličan rezultat za nas i velika nagrada za sav trud koji su pokazali. Ono što je najvažnije za nas jest činjenica da smo, osim devetog mjesta, osvojili i velik broj novih navijača, koji će od sada zdušno navijati za ovu reprezentaciju", rekao je kapetan austrijske rukometne reprezentacije Viktor Szilagy.

Iskreno, potpisnik ovog teksta, koji je bio dijelom EP-a, ne može se složiti s konstatacijama krovne europske rukometne organizacije. Od neprikladnog smještaja rukometaša (hotel u centru grada, koji je čista suprotnost sportskom duhu), problema s prijevozom reprezentativaca pa do dvorane i uvjeta u dvorani...

Pročitajte više