U-21 HRVATSKA - GRČKA 5:0

Emotivni Moro pobjedu posvetio nogometašu koji je teško stradao u prometnoj nesreći

Foto: Screenshot

HRVATSKA U-21 reprezentacija je u Varaždinu u kvalifikacijama za Euro pregazila Grčku 5:0 i osvojila prevažna tri boda.

Momčad koju je u odsustvu koronavirusom zaraženog Igora Bišćana vodio Tomislav Rukavina povela je već nakon 45 sekundi krasnim golom Nikole Mora, a u 5. minuti na 2:0 povisio je Lovro Majer. Dinamov veznjak zabio je još jedan gol, a dvaput se u strijelce upisao i Petar Musa.

Hrvatska rapsodija, Moro oduševio gestom

Hrvatska je ovom pobjedom došla na samo bod zaostatka za Grčkom i četiri manje od Češke s kojom igra u ponedjeljak i od koje ima utakmicu manje.

"Bili smo jako željni igre jer nismo igrali jako dugo za reprezentaciju. Tko god da se našao na drugoj strani ne bi se dobro proveo. Baš smo komentirali da se dugo nismo ovako dobro osjećali na terenu, ali sad to sve moramo zaboraviti i okrenuti se Češkoj. To će biti potpuno drukčija utakmica", rekao je Moro i onda emotivno dodao:

"Posvećujem ovu pobjedu našem izborniku i članovima stručnog stožera koji nisu bili s nama. Isto tako danas sam se čuo s tatom Karla Sokača koji je imao prometnu nesreću i njemu posvećujemo ovu pobjedu. Nadam se da će mu to značiti i da će se brzo i uspješno oporaviti".

Podsjetimo, Karlo Sokač, 19-godišnji bivši golman Dinama teško je stradao u prometnoj nesreći u novogodišnjoj noći. Nekoliko dana bio je u komi te se polako oporavlja.

Pročitajte više