LIGE PETICE

Emotivni Robben zahvalan je na prilici koju mu je Kovač dao

Foto: EPA

BAYERN je jučer slavio protiv Hannovera u 32. kolu Bundeslige i tako se dodatno primaknuo novom naslovu prvaka. Jučerašnju utakmicu posebno će pamtiti Arjen Robben koji se vratio nakon duge ozljede. 

Njegov ulazak u igru četiri minute prije kraja ovacijama su pozdravili gledatelji na prepunoj Allianz Areni. Bio je to njegov prvi nastup još od studenog prošle godine, a zbog ozljede mu je pod upitnikom bila i cijela karijera. 

"Ne mogu to riječima opisati", rekao je Robben za Bundesliga.com pa dodao: "Samo sam stvarno jako zahvalan. To je jedina riječ koje se trenutno mogu sjetiti: zahvalan! Učinio sam sve da dođem do ovoga. Trenirao sam intenzivno i jako se borio posljednjih tjedana i mjeseci, samo kako bih se vratio. Šteta što je povratak trajao samo pet minuta, ali bez obzira na to, trenutak je bio poseban", poručio je Nizozemac. 

Nakon utakmice situaciju oko Robbena i Riberyja prokomentirao je i Niko Kovač. 

"Oni su ovdje oblikovali jednu eru, zaslužili su da ih navijači pozdrave pljeskom, što su i učinili. Bilo bi mi drago da sam im mogao dati i više minuta, ali utakmica to jednostavno nije dozvoljavala", rekao je Kovač. 

Pročitajte više