Engleski mediji ne žele Hrvatsku na Euru, priželjkuju Srbiju: "To bi bilo najbolje"

Foto: EPA/Screenshot (Twitter)

HRVATSKA večeras od 20:45 igra protiv Armenije u posljednjem kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2024. Na Maksimiru reprezentacija Zlatka Dalića mora pobijediti kako bi osigurala izravan plasman na turnir u Njemačkoj, a izbornik će za taj meč vrlo vjerojatno napraviti jednu promjenu u sastavu u odnosu na subotnju 2:0 pobjedu kod Latvije. O tome smo detaljnije pisali ovdje.

Engleski mediji krenuli su već pisati o tome kakav bi ždrijeb bio idealan Engleskoj, a kakav ne. Na SkySportsu napravili su najtežu skupinu ždrijeba koji je na rasporedu 2. prosinca. Iako jakosne skupine još nisu definirane, Sky je Hrvatsku smjestio u četvrti pot. Najteža grupa za Engleze bila bi ona s Danskom, Nizozemskom i Hrvatskom.

Najlakša bi, pak, bila sa Srbijom. U njoj bi još bile Albanija i Slovenija. Engleska je jedan od najvećih favorita turnira, a jučer je odigrala 1:1 kod Makedonije u utakmici bez rezultatskog značaja. Hrvatska je trenutno u trećoj jakosnoj skupini i tu će i ostati ako savlada Armeniju. U slučaju neuspjeha Hrvatska bi preselila u četvrti pot.

Pročitajte više