Englez o susretu s Ibrahimovićem iz 2019.: Primio me za vrat i bacio, a onda se derao

Screenshot: Twitter

UMIROVLJENI engleski branič Nedum Onuoha (36) u razgovoru za ESPN prepričao je susret sa Zlatanom Ibrahimovićem iz 2019. godine. Onuoha je tada igrao za Real Salt Lake, a Ibrahimović za LA Galaxy. Ta je utakmica u MLS-u završila pobjedom Galaxyja 2:1.

"Sjećam se Ibrahimovićevog dolaska i predstavljanja u MLS-u. Pokazao je nepoštovanje prema ligi. U drugom poluvremenu protiv LA Galaxyja došlo je do problema. Htio sam Ibrahimoviću stati na put, a on me uhvatio za vrat i bacio na pod. Potom se počeo derati da ustanem. Izgubio sam živce i do kraja utakmice smo samo raspravljali.

Smijao mi se svaki put kad bih pogriješio. Zabio je za pobjedu i smijao mi se u lice. Taj trenutak i dalje kruži internetom. Dobro je što to nisam vidio uživo. Prišao mi je nakon utakmice i pitao me jesam li se smirio. Ljubazno sam mu rekao da se makne od mene", ispričao je Onuoha.

Onuoha je tijekom karijere nastupao za Manchester City, Sunderland, Queens Park Rangers i Salt Lake, u kojem je 2021. godine završio karijeru. Ibrahimović, slavni temperamentni napadač, bio je zvijezda Ajaxa, Juventusa, Intera, Barcelone, Milana, PSG-a, Manchester Uniteda i LA Galaxyja. Karijeru je završio u srpnju ove godine.

Pročitajte više