Englezi složili najbolju momčad u Primere u 21. stoljeću. Modrić uz Messija i Zidanea

Foto: EPA-EFE

LUKA MODRIĆ uvršten je u najbolju momčad španjolskog prvenstva u 21. stoljeću. Hrvatski kapetan našao se u uglednom društvu najvećih legendi La Lige, ali ujedno i legendi svjetskog nogometa prema odabiru Twitter profila Football Factly koji prati više od 450.00 korisnika.

Na golu je legendarni Realov golman Iker Casillas koji je za kraljevski klub odigrao 725 utakmica. Ispred njega su njegovi dugogodišnji suigrači Marcelo i Ramos na lijevoj, a na desnoj strani su Puyol i Dani Alves, njihovi veliki rivali iz Barcelone.

Uz Modrića su u veznoj liniji Zinedine Zidane koji je kao igrač i trener osvojio ukupno četiri Lige prvaka te Andres Iniesta, jedan od najboljih igrača svih vremena, koji je za Barcelonu odigrao 674 utakmice.

Teško je procijeniti je li bolja zadnja, srednja ili prednja linija, ali napad je zaista spektakularan. Na lijevo krilo Football Factly stavio je Ronaldinha, najatraktivnijeg igrača modernog nogometa. Na desnom krilu je Lionel Messi, a u sredini Cristiano Ronaldo koji je pred kraj karijere prešao s krila na poziciju centarfora.

Pročitajte više