EUFORIJA U MOSTARU Pogledajte kako je Baka Slišković novčanicama kitio svog igrača

Foto: Screenshot

ZRINJSKI MOSTAR je treći put zaredom osvojio naslov prvaka BiH. Nakon što je Željezničar izgubio na gostovanju kod Radnika 1:0, a Zrinjski slavio u hercegovačkom derbiju protiv Širokog Brijega (3:1), bilo je jasno da su Mostarci prvaci dva kola prije kraja prvenstva.

>ZRINJSKI PRVAK BiH Mostarci iskoristili kiks Želje i osvojili treći naslov zaredom

Igrači Zrinjskog počeli su slaviti na terenu, a pridružili su im se i navijači koji su s tribina uletjeli na teren, ni veliko nevrijeme koje se nadvilo nad Mostarom poslije utakmice nije spriječilo Mostarce u slavlju.

 
Slavilo se i u svlačionici gdje je na rukama igrača završio i trener Blaž Slišković koji je zagrljen sa svojim izabranicima skandirao "Šampione, šampione...".
 

Sjajna atmosfera nastavila se i par sati nakon utakmice, prvaci BiH na zajedničkoj večeri proslavili su šesti naslov u povijesti Zrinjskog.
 
Ognjen Todorović je počeo pjevati jednu od najpoznatijih navijačkih pjesama Ultrasa (navijača Zrinjskog), obradu hita hrvatskog pjevača Petra Graše - "Tko nam brani".
 
Todorović je zapjevao: "Hej Zrinjski tko nam brani da bude sve kao lani...", a legendarni Blaž Slišković s oduševljenjem je nagradio svog igrača.
 
Sjajnu atmosferu u Mostaru pogledajte u videu ispod:
 

Pročitajte više