Euroliga drakonski kaznila PAO-ovog predsjednika

Foto: EPA

RUKOVODSTVO Eurolige sa 120 tisuća eura kaznilo je Panathinaikosova predsjednika Dimitriosa Giannakopoulosa jer je, unatoč propisanoj zabrani, u utorak nazočio prvom četvrtfinalnom ogledu Panathinaikosa i Real Madrida u Ateni (95:67).
 
>> PANATHINAIKOS NAPUŠTA EUROLIGU "Vraćamo se ondje gdje je košarka oduvijek trebala biti"
>> "EUROLIGA = MAFIA" Zbog ovih fotki ludom predsjedniku PAO-a prijeti žestoka kazna
 
Vodstvo kontinentalne košarkaške asocijacije u veljači je Dimitriosa Giannakopoulosa kaznilo jednogodišnjom zabranom prisutnosti na svim prvenstvenim utakmicama jer je na društvenim mrežama prijetio Fenerbahčeovim navijačima te je kritizirao čelnika lige Jordija Bartomeua zbog natjecateljskog sustava. Proteklog je tjedna javno priopćio kako se Panathinaikos povlači iz Eurolige.
 
Također, vodećem čovjeku grčkog kluba zabranjeno je uživo svjedočiti Panathinaikosovim mečevima. Međutim, u utorak je pobjedu popratio iz svečane lože zbog čega je drastično kažnjen. 
 
"Euroliga se očito bavi samo Panathinaikosom", službeno je priopćenje atenskog kluba.
 
Dimitrios Giannakopoulos ranije je kažnjen sa 60 tisuća eura jer je bio nazočan na gradskom derbiju protiv Olympiakosa. Prema tvrdnjama grčkih medija, i večeras planira pogledati drugi četvrtfinalni ogled doigravanja između Panathinaikosa i Real Madrida u Ateni zakazan za 20:15.

Pročitajte više