DINAMO U EUROPI

Evo gdje ćete moći gledati Dinamo u lovu na Ligu prvaka

Foto: Luka Stanzl/Pixsell

DINAMO u utorak od 19:45 u bugarskom Razgradu nastavlja svoj europski put. U trećem pretkolu Lige prvaka protivnik će im biti stari znanac Ludogorec, koji je u prošlom pretkolu svladao irskog prvaka Shamrock. Dinamo je već jednom igrao kvalifikacije za LP protiv idućeg protivnika, a slavio je golom Domagoja Vide u zadnjoj minuti sudačke nadoknade.

Utakmicu u Bugarskoj moći ćete gledati na programu koji dosad nije prenosio Dinamo u Europi - SportKlubu. Točnije, susret u Razgradu ići će u prijenosu na Sport klub 3 kanalu. Susret će prenositi i MAX Sport.

Uzvratna utakmica na rasporedu je u utorak, 9. kolovoza, u Maksimiru s početkom u 20 sati. Hrvatski telekom ima ekskluzivna prava za uzvrat i gledatelji će drugu utakmicu iz Zagreba moći gledati samo na MAXSportu.

Kadrovski problemi za Čačića

Kevin Theophile Catherine otpao je zbog ozljede, a isto se dogodilo s Mahirom Emrelijem, igračem koji se vratio nakon duge ozljede, impresionirao protiv Istre i onda opet ispao iz kadra. Obojica neće putovati u Bugarsku, a upitan je i Bruno Petković.

Ante Čačić bi se tako svega nekoliko dana pred jednu od ključnih utakmica za Dinamovu sezonu, ali i njegovu budućnost na klupi hrvatskog prvaka, mogao naći u situaciji da na raspolaganju ima samo jednog napadača.

Dobra je stvar što je taj jedan napadač Josip Drmić, sjajni golgeter koji je odličnu formu iz Rijeke prenio i u Dinamo, ali sigurno je da bi Čačić volio imati još koju opciju, posebno zato što je velika šansa da će se Dinamo naći u situaciji u kojoj napada postavljenu obranu dok bugarska momčad čeka priliku za kontranapade.

Menalo bi trebao igrati

Treba spomenuti i da je Luka Menalo, junak utakmice sa Shkupijem u Makedoniji, protiv Istre u 61. minuti izašao zbog ozljede. U uzvratnoj je utakmici ušao u igru u drugom poluvremenu i odmah asistirao za gol.  Nakon toga je i zabio regularan pogodak koji je sudac poništio zbog, kako je kasnije pokazala snimka, nepostojećeg zaleđa.

Nakon utakmice je njegovu ozljedu komentirao trener Dinama Ante Čačić. "Osjetio je grč u mišiću, zadnju ložu. Mislim da je samo grč, da nije ništa ozbiljnije, ali moramo vidjeti", rekao je Čačić. Zasad se ipak čini da nije ništa ozbiljno i da će Menalo igrati u Razgradu, možda čak i u prvoj postavi.

Pročitajte više