Evo gdje gledati finale Lige prvaka

Foto: EPA

MANCHESTER CITY i Inter susreću se u Istanbulu u finalu Lige prvaka. Utakmica počinje u 21 sat. Momčad Pepa Guardiole izraziti je favorit prema kladionicama. U slučaju pobjede, bio bi to prvi naslov prvaka Europe u povijesti za Manchester City. Utakmicu ćete moći gledati na televizijskim programima Arena Sport 1 te HTV-ovom Drugom programu. Tekstualni prijenos moći ćete pratiti na Indexu.

Inzaghi: City je najjača momčad na svijetu

"Znamo kakvu utakmicu igramo. Čeka nas vrlo težak suparnik, najbolja momčad svijeta. Ne smijemo se bojati, nismo bez razloga u finalu i to ćemo i dokazati. Morat ćemo parirati Cityju u veznom redu, ali trebat će nam noge, glava i srce", rekao je uoči utakmice trener Intera Simone Inzaghi pa dodao:

"Ovo će nam biti 57. utakmica u sezoni. U nekima od njih smo zasluženo izgubili, a u nekima zasluženo pobijedili. Imamo priliku upisati se u povijest i napraviti ono što je Inter postigao 2010. godine, osvojiti Ligu prvaka."

Guardiola: Ne sumnjam u Haalanda

"Spremni smo, imam osjećaj da će igrači dati sve", rekao je u uvodu konferencije za medije, a onda prokomentirao nešto slabiji napadački učinak Erlinga Haalanda u posljednje vrijeme i povijest klubova:

"Ako sumnjate u njega, onda vam moram reći da ste jedini. Ja uopće ne sumnjam. Bit će spreman pomoći nam da osvojimo Ligu prvaka. Ne mogu kontrolirati što ljudi govore, mogu se samo usredotočiti na ono što radimo.

Pogledao sam puno utakmica Intera da bih znao što napraviti. No to je nogomet, pobijedit će onaj koji bude bolji u 95 minuta. Povijesno gledano, Inter je veći klub od nas. No to nije važno, važno je ono što će se večeras dogoditi", rekao je trener Cityja.

Pročitajte više