Evo što će se dogoditi PES-u 2018. kad Neymar napusti Barcu

Foto: Getty Images/ Guliver Image

NAKON pet godina igranja za Barcelonu, Neymar se pozdravio s igračima i krenuo prema francuskom PSG-u. Međutim, odlaskom s Camp Noua stvorio je probleme marketinškom timu jedne od najpoznatijih igara na svijetu, PES-u 2018.

>>FIFA ILI PES Kako je počelo jedno od najvećih rivalstava

>>A GDJE JE LOVA!? Autori PES-a razbjesnili Maradonu pa mu se odužili bogatim ugovorom

Nogometni klub Barcelona i izdavač igre Konami prošle godine sklopili su sponzorski ugovor na tri sezone, a dio tog sponzorstva je i posebno izdanje igre koja će izaći uz standardnu verziju za Europu. To je i razlog zašto se zvijezde Barcelone nalaze na naslovnici igre za 2018.

 

PES 2018 izlazi u rujnu, ali će se to izdanje morati promijeniti. Izdavač igre Konami stavio je Neymara na naslovnu stranicu i sad će morati odlučiti s kojim će ga igračem zamijeniti. 
 
Najizgledniji izbor bio bi Lionel Messi koji na veliko iznenađenje mnogih nikada nije bio lice naslovnice posebnog izdanja ove igre. Još jedna opcija mogao bi biti Luis Suarez ako se Konami ne odluči za Messija.
 
Konami će u igri morati obući Neymara i u PSG-ov dres.
 

>>> Esport je jedan od najvećih globalnih fenomena današnjice. Nema relevantnog medija na svijetu koji ne izvještavaju o najvažnijim događanjima u esport industriji, a neke od najvećih globalnih kompanija ulažu stotine milijuna dolara kako bi na vrijeme ugrabile dio ovog brzorastućeg tržišta. Na Index Sportu pratite najnovije vijesti iz esporta, intervjue s najboljim profesionalnim gejmerima i uživajte u video klipovima i mečevima.

 

Pročitajte više