Evo što kažu u Interu o Brozovićevom stanju i mogućem dolasku Modrića u siječnju

Foto: Getty Images / Guliver Image

INTER se priprema za veliki gradski derbi s Milanom 21. listopada u Serie A. U redovima Nerazzurra pokušavaju za dvoboj spremiti Marcela Brozovića, kojeg muči istegnuće mišića. Jedan od najvažnijih igrača Intera do tada bi se trebao oporaviti, a klub je blizu produljenja ugovora s njim. Aktualni ugovor ističe mu na ljeto 2021. godine.

>>> Gazzetta nahvalila Broza i otkrila: Izabrao Inter ispred Hrvatske

"Marcelo se dobro oporavlja. Novi ugovor za njega je praktički definiran i ne bi trebalo biti problema. No moramo voditi računa o financijama iako nam je povratak u Ligu prvaka puno pomogao", naglašava sportski direktor Piero Ausilio.

Broz je do sada odigrao ukupno 121 utakmicu za milanski klub te zabio 19 golova uz isto toliko asistencija. Ove sezone upisao je devet susreta (749 minuta), uz jedan gol za pobjedu kod Sampdorije (0:1) u 94. minuti. 

S druge strane, Ausilio se dotaknuo i Luke Modrića, kojeg je lovio u finišu posljednjeg prijelaznog roka, ali je hrvatski kapetan ipak ostao u Realu. Mnogi talijanski mediji pisali su da će Inter ponovno u siječnju krenuti po Luku, ali...

"To je nemoguća misija", priznaje sportski direktor, čime je i službeno odustao od dovođenja najboljeg igrača svijeta. 

Pročitajte više