Esport

Evo što nas sve očekuje na rekordnom izdanju Reboot InfoGamera

Foto: Reboot

U UTORAK, 12. studenoga, u 10 sati svoja vrata će otvoriti Reboot InfoGamer 2019 powered by A1 sajam, jedan od najvećih gaming sajmova u Europi. Organizatori ove godine najavljuju rekordno izdanje s gotovo 22.000 kvadratnih metara izložbenog prostora, a očekuje se oko 100.000 posjetitelja. 

Već osam godina zaredom svim gamerima u regiji Božić dolazi u studenome, kada počinje Reboot InfoGamer. Ove će godine sajam početi 12. studenoga, a završiti u nedjelju, 17. studenoga. Sve posjetitelje očekuju brojni izlagači, među kojima su i neki od lidera u industriji poput Sony PlayStationa, Ubisofta, Konamija i Activisiona, ali i pregršt indie kompanija koje se svake godine publici rado predstavljaju na InfoGameru. Lista izglača je preduga da bi je navodili, a sve koji će imati svoje mjesto na sajmu možete pronaći na službenoj stranici

InfoGamer je tradicionalno i mjesto gdje možete po jeftinijim cijenama kupiti novi hardver domaćih i stranih proizvođača i igre te se okušati na nekom od brojnih esport turnira. Želite li pak zaigrati neki od novih blockbustera ili isprobati nove tehnologije poput VR-a, organizatori sugeriraju da sajam posjetite tijekom nekih od radnih dana da biste izbjegli velike gužve i redove koji se očekuju za vikend, iako će i igračkih mjesta biti više nego prije. 

Ljubitelje esporta očekuje prava poslastica od 15. do 17. studenoga, kada se u A1 5G Gaming Areni igra završnice A1 Adria League. Petak je rezerviran za najbolje Hearthstone i Clash Royale igrače. Pobjednika u CS:GO saznat ćemo u subotu, a sve će završiti s Dota 2 završnicom. Samo tijekom ta tri dana podijelit će se više od 23.000 eura nagradnog fonda.

Tijekom trajanja sajma posjetitelji će se moći družiti s nekim od brojnih poznatih YouTubera i streamera te sudjelovati u brojnim nagradnim igrama koje svake godine izazovu veliki interes, pogotovo onih mlađih. Reboot InfoGamer je i ove godine nezaobilazna destinacija za sve gamere. Raspored, mapu sajma i sve ostale važne informacije možete pronaći u službenom bookletu. Cijena ulaznica za jedan dan iznosi 50 kuna, dok ćete za mogućnost ulaza svih šest dana sajma trebati izdvojiti 100 kuna. Ulaznice će biti dostupne i na ulazi, ali organizatori preporučuju kupnju online.

Pročitajte više