LIGE PETICE

Fabinho otkrio tko je Kloppov miljenik: "On je nezamjenjiv u Liverpoolu"

Foto: EPA

MNOGO je igrača u Liverpoolu koji su zaslužni za sedmi naslov europskog prvaka. Međutim, kao i u svakoj momčadi postoje neki igrači koje trener jednostavno obožava i bez kojih ne može. 

Možda ćete se iznenaditi, a možda i nećete, ali je to u redovima Redsa - Roberto Firmino. Zabio je Brazilac 16 golova i upisao osam asistencija prošle sezone, mučio se s ozljedom, ali je prema priznanju njegova sunarodnika Fabinha najvažniji igrač u sustavu Jurgena Kloppa.

"U Liverpoolu je Firmino savršen igrač za poziciju koju igra jer je jako pametan igrač. Igrač koji puno pomaže momčadi. I sam Klopp ističe kako je Firmino nezamjenjiv. A ja ću još dodati da mi je oduvijek bio drag, ali kada ste s njim svaki dan shvatite da je drukčiji. Stvarno sjajan momak i fantastičan igrač", rekao je Fabinho. 

Inače, Firmino je stigao u Liverpool prije četiri sezone za 32,3 milijuna eura iz Hoffenheima, a do sada je u 191 utakmici zabio 66 golova i upisao 47 asistencija. Međutim, očigledno je puno važniji od same statistike za Kloppa, Liverpool i sve navijače kluba.

Rezultati potvrđuju da je tako. 
 

Pročitajte više