Fabrizio Romano se na Instagramu pohvalio fotkom s hrvatskim hit-napadačem

Foto: Fabrizio Romano/Instagram

FABRIZIO ROMANO, talijanski novinar i najveći autoritet za transfere nogometaša, prisustvovao je utakmici RB Salzburga i Intera u Ligi prvaka. Talijanska momčad slavila je s 1:0, a Romano je nakon utakmice na Instagramu objavio nekoliko fotografija s puta. Dvije su posebno zanimljive hrvatskim navijačima.

Romano se u Salzburgu fotografirao s hrvatskim hit-napadačem Rokom Šimićem, koji mu je poklonio svoj potpisani dres, a onda i s njegovim ocem Darijem. Talijan je u više navrata isticao na svojim društvenim mrežama koliko je talentiran Roko Šimić, a u jednoj od takvih posljednjih objava nazvao ga je igračem kojeg treba pratiti. Set fotografija na kojima su i Šimići skupio je više od 220.000 reakcija na Romanovom Instagramu.

Roko je u mladoj karijeri igrao za Kustošiju, Lokomotivu, RB Salzburg i njegovu filijalu Liefering te Zürich, u kojem je prvih šest mjeseci ove godine proveo na posudbi. Hrvatski je U-21 reprezentativac. Ima 20 nastupa i osam pogodaka za mladu Hrvatsku. Ugovor sa Salzburgom vrijedi mu do ljeta 2025., a Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na pet milijuna eura.

Pročitajte više