Fanovi Tottenhama dijele video o Vuškoviću. Oduševio ih je onime što ima na nogama

Screenshot: X

LUKA VUŠKOVIĆ (17) upisao je pet nastupa i zabio dva gola za Radomiak, u kojem se od ove zime nalazi na posudbi. Podsjetimo, Tottenham je mladog braniča prošle godine kupio od Hajduka u rekordnom transferu za splitski klub, vrijednom 11 milijuna eura, a u posljednjem prijelaznom roku otišao je u poljsku prvu ligu. Vušković je u prvoj utakmici dobio 26 minuta, da bi u iduće četiri utakmice odradio punu minutažu.

Vušković će se Tottenhamu pridružiti najranije u veljači 2025. godine, odnosno kada postane punoljetan. Navijačke stranice londonskog kluba, među ostalima Spurs News i Spurs Watch, po društvenim mrežama dijele video Vuškovića koji je na nogama imao kostobrane s Tottenhamovim grbom. Naravno, zbog toga su oduševljeni.

Vušković će na posudbe prije no što se pridruži

Nakon što je u rujnu potpisao za Tottenham, Vušković, koji je prošle sezone postao najmlađi igrač (16 godina i dva dana) i strijelac (16 godina i pet dana) seniora Hajduka i SuperSport HNL-a u povijesti, više nije nastupao za prvu momčad.

S njom je trenirao, ali igrao je samo za juniore Hajduka. Vušković nije ni išao na zimske pripreme u Istru jer je čekao dogovor Tottenhama i kluba u koji će na posudbu. Athletic je ranije pisao kako bi Vušković u budućnosti mogao otići na posudbu u jaču ligu od poljske.

Pročitajte više