TENIS

Fatalna Srpkinja očitala lekciju Federeru i srušila internet: Svi je guglaju

Foto: Gulliver / Getty Images

MARIJANA VELJOVIĆ s povišene je stolice na Australian Openu ukrala šou legendi koja je na prijestolju svjetskog tenisa s rekordnih 20 Grand Slam naslova, od čega je šest osvojila u Melbourneu.

Rogeru Federeru je to domaći teren, na kojem je uvijek u centru pažnje. Točnije, bio je ondje dok mu status glavne zvijezde nije ukrala srpska sutkinja koja privlači pozornost zbog atraktivnog izgleda i kojoj hrvatski navijači odavno pjevaju "Marijana, slatka mala Marijana..."

Veljović je vodila napeti četvrtfinalni meč u kojem je Federer nakon tri i pol sata borbe s 3:6, 6:2, 6:2, 6:7, 6:3 slavio protiv Tennysa Sandgrena. Do 15. polufinala ovog Grand Slama došao je nakon još jednog maratona, trpeći ozljede leđa i nogu, zbog čega je bio nervozan.

Način na koji ga je u drugom setu primirila srpska sutkinja postao je hit među teniskim fanovima. Sandgrena je tada preokrenuo i počeo dominirati. Svaku Federerovu pogrešku pratile su psovke i deranje, a glavna sutkinja nije mogla ni najvećem tolerirati kada je pomoćnom sucu rekao da se jebe.

Pozvala ga je sa strane i održala mu bukvicu. Federer je uglavnom šutio i slušao autoritativnu sutkinju, a onda je uzeo liječničku pauzu. Nakon ove lekcije Federeru fatalna srpska djeliteljica pravde postala je na društvenim mrežama najtraženiji pojam vezan za Australian Open:

Snimke sutkinje i njene fotografije bjesomučno se dijele:

Tenisačica Eugenie Bouchard, koja je i sama na glasu kao atraktivna, nije se koncentrirala na meč kolega, nego na, kako je napisala na Twitteru, "superlijepu" sutkinju:

Nije bila jedina koja je odmah krenula guglati srpsku sutkinju:

Pogrešno bi bilo Marijanu Veljović svoditi tek na lutku i za nju vezivati isključivo pojmove "lijepa" i "atraktivna" jer ona je već pet godina vrhunska sutkinja, koja je posljednje dvije godine sudila ženska finala Australian Opena i Wimbledona te meč za trofej u Fed Cupu. Ističe da joj je cilj u suđenje privući što više sutkinja.

Pročitajte više