LIGA PRVAKA

Fenomenalni Oršić slomio umornu obranu Atalante i došao do hat-tricka

Screenshot: Twitter

NOGOMETAŠI Dinama otvorili su nastup u C skupini Lige prvaka fantastičnom predstavom pobijedivši pred punim Maksimirom Atalantu sa 40, a junak večeri bio je trostruki strijelac Mislav Oršić.

Dinamo je poveo u 10. minuti golom Marina Leovac (10), a potom je na scenu stupio Mislav Oršić postigavši tri gola (31, 42, 68).

>>> UŽIVO DINAMO - ATALANTA 4:0 Čudesni Dinamo! Oršić hat-trickom razbio Talijane

Nevjerojatni Mislav Oršić zabio je hat-trick nakon što je Leovac načeo Atalantu u 10. minuti. Olmo je majstorski proigrao Leovca kod drugog gola, lijevi bek Dinama sjajno ubacio na 16 metara, a Oršić nevjerojatno preciznim udarcem pogodio malu mrežicu.

Treći gol Dinama pao je nakon što je Ademi maestralno vratio loptu u peterac gdje usamljenom Oršiću nije bilo teško zabiti svoj drugi i Dinamov treći gol. 

Četvrti gol za hat-trick Oršića Dinamo je zabio sretno. Nakon što je Olmo dugo čuvao loptu, gosti su je uspjeli odbiti do Teophilea. Branič Dinama je nabio loptu u kazneni prostor, a ona je sletjela točno do usamljenog Oršića koji je lako zabio.

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava, portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali snimku možete pogledati OVDJE.

GNK Dinamo Zagreb - Atalanta Rezultati uživo

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više