FOOTBALL MANAGER I KAYODE EWUMI Genijalno predstavljanje Ćorića u Romi

Twvitter Roma

ANTE ĆORIĆ ostvario je transfer karijere. Mladi 21-godišnji ofenzivni veznjak Dinama potpisao je za Romu do 2023. godine, uz godišnju plaću od 1,2 milijuna eura. Dinamo je od transfera zaradio šest milijuna eura te će dobiti dodatnih 10 posto od budućeg Ćorićevog transfera.

Zagrepčanin je prošao liječničke preglede u klinici Villa Stuart, nakon čega je potpisao ugovor s talijanskim velikanom. 

"Jako sam sretan. Stigao sam u jedan od najboljih europskih klubova. Jedva čekam krenuti s treninzima, napredovati i pokazati koliko vrijedim. Sigurno imam prostora za napredak, posebno u defenzivi", naglasio je Ćorić na predstavljanju. 

Njega je predstavio sportski direktor Monchi, koji je tako završio prvo pojačanje Rome za sljedeću sezonu.

"Presretni smo što možemo pozdraviti Antu Ćorića u klubu. Vjerujem da smo dobili jednog od najvećih talenata europskog nogometa i nadam se da će se, uz naporan rad i nadzor trenera, taj talent i dalje razvijati i da ćemo dugo moći uživati u njegovoj kvaliteti", istaknuo je Monchi na službenoj promociji sad već bivšeg igrača Dinama.

Odmah nakon Ćorićevog predstavljanja na Olimpicu, službeni Twitter Rome na originalan je način kroz kolaž od četiri fotografije prikazao kronologiju ovog transfera.

Prva fotografija pokazuje Rominog sportskog direktora Monchija s predsjednikom Jamesom Pallottom kako gleda u svoj mobitel. Sljedeća nas vodi do popularne nogometne simulacije Football Manager. Riječ je o kultnoj nogometnoj simulaciji koja pruža sjajnu bazu podataka za većinu igrača na svijetu, a zbog ovog posta ljudi zaduženi za društvene mreže u rimskom klubu aludirali su na to da je Monchi na Football Manageru vidio Ćorićeve ocjene i zato ga odlučio angažirati u Romi.

Treća fotografija prikazuje Ćorića i Monchija nakon potpisivanja ugovora, a na četvrtoj vidimo slavnog komičara Kayodea Ewumija, koji gestom pokazuje mudrost sportskog direktora Rome.

 

Pročitajte više