Footmercato: Osijekova ponajboljeg igrača žele grčki i njemački velikan

Foto: Pixsell, Footmercato (screenshot)

RASTAJU li se Osijek i Haris Hajradinović?

"Haris Hajradinović izaziva požudu u Francuskoj i ostatku Europe", ističe Footmercato tvrdeći da su za Osijekova ofenzivnog veznjaka zainteresirani Stade Rennais i Amiens te Olympiacos, Stuttgart i Getafe.

Hajradinović je u pretposljednjoj godini važećeg ugovora (30. lipnja 2020. godine) s Osijekom. Footmercato piše da bi licitacija mogla započeti već u predstojećim transfernim razdobljima 2019. godine.

Početna cifra vjerojatno bi bila veća od milijun i pol eura, aktualne cijene Osijekova igrača čija se vrijednost u posljednjih godinu dana udvostručila.

Footmercato hvali Hajradinovićev učinak u protekloj (33 utakmice, 11 pogotka, 3 asistencije) i ovoj sezoni (24 utakmice, 8 pogodaka, 4 asistencije). Napominje i kako je, uz Danija Olma, na poziciji ofenzivnog veznjaka jedan od ponajboljih igrača 1. HNL.

Rođen u Makedoniji (Prilep), 24-godišnji Haris Hajradinović u dosadašnjoj igračkoj karijeri nastupao je za Olimpik Sarajevo, Inter Zaprešić, Trenčin, Gent i Haugesund koji je napustio početkom rujna protekle godine.
 

Pročitajte više