Fotka suca i igrača Arsenala je viralni hit. Fanovi uočili nevjerojatan detalj

Screenshot: X

ARSENAL i Porto u ovim trenucima igraju uzvratnu utakmicu osmine finala Lige prvaka, a rezultat na poluvremenu je 1:0 za domaću ekipu. Momčad Mikela Artete na stadionu Emirates pokušava uzvratiti Portu, koji je u prvom susretu na svojem terenu slavio 1:0.

Pogodak Arsenala pao je nakon spektakularnog dodavanja Martina Odegaarda. Dodavanje je u kaznenom prostoru dočekao Leandro Trossard te efektno pogodio suprotni kut gola Porta udarcem koji je plasirao kroz noge iskusnog Pepea. Pogodak i sjajnu akciju Arsenala pogledajte OVDJE.

Nevjerojatna sličnost

Još jedan zanimljiv detalj s ove utakmice je nevjerojatna sličnost francuskog suca Clementa Turpina i Trossarda. Kamera ih je u nekoliko navrata uhvatila jednog uz drugog na terenu i od onda ne prestaju komentari nogometnih fanova.

"Zar su mu doveli starijeg brata da sudi utakmicu?", "Nitko sretniji od suca jer je njegov nećak zabio gol", "Trossard je toliko polivalentan da istovremeno sudi utakmicu i igra za Arsenal", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Pročitajte više