FOTO Navijači Hajduka vlakom krenuli u Rijeku na finale Kupa

Foto: Milan Sabic/PIXSELL

HAJDUK i Šibenik u 19 sati na Rujevici igraju finale SuperSport Hrvatskog kupa. Kao što je najavljeno, navijači Hajduka za Rijeku su krenuli vlakom. Podsjetimo, policija je objavila upute za navijače. Među ostalim, u priopćenju je pisalo: "Ulazi na stadion Rujevica bit će otvoreni od 16 sati. Pozivaju se gledatelji da do stadiona dođu ranije, kako bi se izbjegle očekivane gužve u prometu i parkiranju, kao i čekanje na ulazima na tribine te da na vrijeme i bez žurbe zauzmu svoja mjesta.

Za navijače HNK Hajduk glavni prihvatni punkt je Kikovica - Soboli, na autocesti A6 te ih pozivamo da na navedenu lokaciju dođu do 15 sati, kako bi u organiziranoj koloni bili dopraćeni do stadiona na Rujevici. Navijači HNK Hajduk, koji dolaze organizirano vlakom iz Splita, bit će prepraćeni u zonu stadiona u organizaciji policije."

"Bili vlak u sivome gradu"

Hajduk je branitelj naslova osvajača Kupa, koji je prošle godine uzeo slavljem nad Rijekom na Poljudu. Šibenik je kolo prije kraja ispao iz SuperSport HNL-a te će iduće sezone igrati drugi rang natjecanja. Hajduk je veliki favorit za osvajanje ovosezonskog Kupa.

Torcida se prošli tjedan uoči utakmice oglasila priopćenjem pod naslovom Bili vlak u sivome gradu: "Pripadnici Torcide, navijači Hajduka, u srijedu je finale hrvatskog kupa, utakmica u kojoj se naš Hajduk bori za još jedan trofej u klupskoj povijesti - drugi za redom! Za ovu utakmicu u Rijeci organiziramo Bili vlak, cijena putovanja iznosi 40 eura.

Prijave se vrše u KNH Torcida,svakim danom osim u petak od 18-21 h dok se vlak ne popuni. Vrijeme polaska bit će naknadno objavljeno. Bez obzira na tribinu svi obucite bile majice kao identitet pravog Hajdukovog navijača! Zajedno do pobjede u duhu južnjačke tradicije!"

Pročitajte više