KRAJ ZA DINAMO U EUROPI

FOTO Suze dinamovaca za kraj, Bjelica poludio na suce

Foto: Screenshot

DINAMO je na La Luzu ispao iz Europe, Benfica je bila bolja 3:0 u uzvratu osmine finala Europa lige. Bila je to bolna večer za Nenada Bjelicu i cijelu ekipu koja je ove sezone pisala povijest kluba. Susret su završili su suzama.

Možda nije tako trebalo biti. Imao je Dinamo kod 2:0 u produžecima, kada mu je trebao jedan gol za prolazak, sjajnu priliku preko Gojaka, ali je bosanskohercegovački reprezentativac s pet metara promašio cijeli gol.

A i suđenje nije bilo naklonjeno Modrima. Deniz Aytekin, njemački sudac turskog porijekla, koji je postao zloglasan nakon dijeljenja "pravde" na uzvratu osmine finala Lige prvaka 2017. kada je režirao prolazak Barcelone protiv PSG-a (6:1), iskazao se i na lisabonskom meču Benfice i Dinama.

Ayetkin u prvom poluvremenu nije svirao kazneni udarac za Dinamo kod rezultata 0:0, već je dosudio faul Brune Petkovića u napadu. Dojma smo da je odluka bila totalno pogrešna. Također, nakon jedne kontre dao je žuti karton Petkoviću zbog navodnog simuliranja, a činilo se da je napadač Dinama bio nepropisno zaustavljen. Na samom kraju je dao Stojanoviću dva žuta u razmaku od samo par sekundi. Sve skupa dovoljno da Nenad Bjelica poludi.

Ipak, igrači Dinama na kraju su pronašli snagu samo za ono što su morali - podignuli su se i otišli do tribine s navijačima. Tamo je nastala još jedna fotografija za dugo sjećanje na ovu sezonu iz bajke.

Pročitajte više