FOTO Zbog njih ćete zavoljeti UFC: Vruće Oktogon djevojke zapalile Zagrepčane

Foto: Vedran Tolić

 ZAGREB se zagrijava za UFC Fight Night koji se u nedjelju održava u Areni. Da bi dodatno zapalili fanove pred spektakularni event, UFC im je predstavio "oktogon djevojke" koje će zabavljati publiku između rundi i nedjeljnih borbi.

> UFC vas poziva na vaganje boraca u subotu u Arenu

> VIDEO Junior dos Santos za Index: Hrvati su me iznenadili

> Gonzaga u Zagrebu: Nakon pobjede protiv Cro Copa postao sam profesionalac

"Octogon djevojke" su jedan od zaštitnih znakova UFC-a, najjače svjetske MMA promocije. Poput boraca, i UFC-ove ljepotice imaju svoje fanove širom svijeta, a slava onih najpopularnijih nije ništa manja nego onih koji se bore u oktogonu.

Dok u Europi UFC obično koristi britanske i australske djevojke, na prvi event u Hrvatskoj doveo je djevojke s druge strane Atlantica. U Avenue Mallu su u petak navečer, zajedno s legendarnim UFC-ovim borcem Joshom Barnettom, napravile pravu gužvu.

U Zagreb su stigle Brazilka Luciana Andrade, Kenda Perez, Carly Baker i Vanessa Hanson i privukle stotine obožavatelja koji su tražili autograme i priliku za fotografiranje sa seksi djevojkama i MMA borcima. Posljednjih dana uživale su u ljepotama hrvatske obale i Plitvičkih jezera i time se pohvalile na svojim profilima.

Tko su seksi djevojke koje su zapalile Zagrepčane pogledajte u galeriji. 
 

 

Fighters & Octagon Girls live at the Reebok Zagreb store!

Posted by UFC on 8. travnja 2016

Pročitajte više