FUTSAL

Futsal Dinamo doveo jednog od najboljih hrvatskih igrača. Pogledajte predstavljanje

Foto: Dino Stanin/Pixsell

FUTSAL Dinamo je danas objavio na svojim stranicama još jedan veliki ulazni transfer. U redove Plavih stigao je Luka Perić, 25-godišnji pivot, reprezentativac i jedan od najboljih hrvatskih igrača. Prošlu sezonu igrao je u talijanskom Napoliju, jednom od najboljih klubova jedne od najjačih europskih liga.

Dinamo je na svojoj Facebook stranici objavio video dobrodošlice, a koristio se malim "teaserom" u vidu motiva i obilježja napuljskog kluba. Podsjetimo, 1. Hrvatska malonogometna liga počinje ovog vikenda, a Dinamo u prvom kolu dočekuje dubrovački Square, jednog od najvećih favorita za naslov prvaka.

Perić je Zagrepčanin koji je svoju karijeru započeo u Alumnusu. 2015. godine prelazi u redove sada ugaslog Nacionala gdje se zadržao dvije sezone te osvojio dva naslova prvaka Hrvatske. Potom prvi put prelazi u Split gdje se zadržao samo jednu sezonu, nakon koje se odlučio otisnuti preko Jadrana.

Prije tri godine vratio se u Split, ali nije mogao spriječiti šokantno ispadanje kluba u drugu ligu. Igrao je i za slovenski Dobovec gdje je u godinu i pol dana osvojio sve što se u Sloveniji osvojiti dalo te skupio iskustvo igranja na elitnoj razini UEFA Futsal Lige Prvaka. Nakon toga je igrao u Italiji za Tombesi Ortonu i Napoli, odakle se vratio kući.

Pročitajte više