RUKOMETNI EURO

Gadža prokomentirao utakmicu, govorio o nervozi i crnogorskom golmanu

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

HRVATSKA rukometna reprezentacija ostala je bez prave šanse za pobjedu protiv Crne Gore u utakmici prvog kola drugog kruga na Europskom prvenstvu. Iako je u susret ušla sa statusom favorita, Hrvatska je u konačnici poražena 26:32, što znači da joj sad još samo teorija igra za ulazak u polufinale natjecanja.

Bio je ovo četvrti dvoboj Hrvatske i Crne Gore na europskim prvenstvima i prvi poraz Hrvatske u njima. U Budimpešti su izabranici Hrvoja Horvata naletjeli na čvrstu i dobro pripremljenu crnogorsku reprezentaciju koja je imala raspucane vanjske igrače i sjajnog vratara Nebojšu Simića koji je skupio 14 obrana i bio proglašen igračem utakmice.

Neočekivan poraz prokomentirao je Ante Gadža koji je u izjavi za EFH TV istaknuo loše otvaranje utakmice, nervozu, ali i Simića koji je nizao obrane na vratima suparničke reprezentacije. Dodao je da bi probleme koji postoje igrači trebali gurnuti na stranu.

Loše otvaranje

"Loše smo ušli u utakmicu, bili smo nervozni od početka, ali ne znam koji je razlog tome, a ta je nervoza rasla sa svakom obranom crnogorskog vratara. Postajali smo tada sve nervozniji i nervozniji. Tako je teško igrati protiv bilo koga. Čestitam Crnoj Gori na pobjedi, ona je bila stvarno zaslužena", rekao je Gadža.

"Morat ćemo se ubuduće koncentrirati na samu igru, a ne na ostale probleme koje imamo i smatram da ćemo tada biti bolji", dodao je u zaključku komentara utakmice.

Pročitajte više