Gazzetta: Allegri će dobiti ogromnu ponudu iz Arabije. Tudor mogući nasljednik

Foto: EPA

KLUBOVI iz Saudijske Arabije očito su krenuli u ofenzivu. Nakon Cristiana Ronalda, Karima Benzeme i N'Goloa Kantea, u tamošnju ligu mogao bi otići i aktualni trener Juventusa Massimiliano Allegri. Kako piše La Gazzetta dello Sport, jedan od moćnih saudijskih klubova, pretpostavlja se Al Hilal, Allegriju će dati vrijednu ponudu u sljedećih 48 sati.

Sastanak Allegrija sa saudijskim predstavnicima trebao bi se dogoditi u Monte Carlu, gdje će mu predstaviti ponudu. Iskusni talijanski trener trebao bi zarađivati triput više nego što trenutno zarađuje u Juventusu. Torinski klub već ima potencijalne nasljednike, a to su Igor Tudor i Antonio Conte. Obojica su trenutno slobodni na tržištu.

Tudor je otišao iz Marseillea na kraju sezone, dok je Conte još prije kraja sezone završio svoj mandat u Tottenhamu. Hrvatski trener spominjao se neko vrijeme kao rješenje nakon odlaska Allegrija, no onda je ispao iz kombinacija jer je klub potvrdio da Allegri ostaje. Situacija se ponovo promijenila i sad Juventus neće moći utjecati na eventualnu odluku Allegrija ako prihvati bogatu ponudu Arapa.

Pročitajte više