LIGE PETICE

Gazzetta: Džeko nije ozlijeđen. Posvađao se s trenerom i želi otići iz kluba

Foto: EPA

EDIN DŽEKO, Henrih Mhitarjan, Pedro, Antonio Mirante, Federico Fazio i Juan Jesus igrači su na koje trener Rome Paolo Fonseca ne računa za utakmicu sa Spezijom koja se igra danas od 15 sati.

Kako je potvrdio na konferenciji za medije, Pedro je otpao, a Džeko je ozlijeđen i neće igrati protiv Spezije samo nekoliko dana nakon što je isti klub Romu izbacio iz Kupa Italije prvo rezultatom 4:2 u regularnih 90 minuta, a onda i s 3:0 za zelenim stolom.

Podsjetimo, Speziji je pobjeda 3:0 upisana nakon što je utvrđeno da je Roma zabunom na tom susretu napravila šest zamjena, jednu više od dozvoljenih pet. 

Ozljede su problem

Talijanski mediji raspisali su se o mogućem otkazu za Fonsecu kojem treba pobjeda protiv Spezije, a Corriere dello Sport piše da na utakmici neće biti ni Mhitarjana koji se također oporavlja od ozljede.

Nastupiti neće ni Mirante i Calafiori koji se još nisu oporavili od ozljeda, a Fazio i Jesus ne konkuriraju za sastav zbog tehničkih razloga, kako navodi trener Rome, što god to značilo. 

Džeko na odlasku?

La Gazzetta piše kako sudbina Edina Džeke u Romi ovisi o Paulu Fonseci te da navodi o ozljedi bosanskohercegovačkog napadača nisu istiniti. Ugledni talijanski list tvrdi da su se Džeko i Fonseca posvađali na treningu pa ga je trener zato izostavio iz momčadi.

Više talijanskih medija objavilo je kako se Edin Džeko posvađao s Fonsecom te navodno želi otići iz kluba već u ovom prijelaznom roku.

O Džekinom odlasku se puno pisalo prošlog ljeta i navodno je bio jako blizu potpisa za Juventus, ali do posla nije došlo. Sada bi ponovno mogao postati jedna od glavnih tema na tržištu.

Nužne promjene u kadru

Fonseca će tako za ovaj susret povjerenje dati Carlesu Perezu, Lorenzu Pellegriniju i Borji Mayoralu te će nastaviti u svojoj formaciji 3-4-2-1. 

Roma (vjerojatni sastav za Speziju): Pau Lopez; Ibanez, Smalling, Kumbulla; Karsdorp, Villar, Veretout, Spinazzola; Carles Perez, Pellegrini; Borja Mayoral

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte više