BRESCIA - ATALANTA 0:3

Gazzetta: Super Pašalić napravio show, bio je nerješiva zagonetka za obranu

Foto: EPA-EFE

ATALANTA je jučer u 14. kolu Serie A pobijedila Bresciju u gostima 3:0 i ostala u krugu momčadi koje će se ove sezone boriti za Ligu prvaka.

Prvo ime susreta bio je Mario Pašalić koji je zabio prva dva gola za Atalantu, a drugi je bio posebno lijep. Bivši Hajdukov igrač je dodavanje Iličića petom smjestio u gol za 0:2. Gazzetta dello Sport je hrvatskom reprezentativcu dala, za talijanske prilike, vrlo visoku ocjenu osam i proglasila ga igračem utakmice.

"Prvi put je u Serie A zabio dva gola, a drugi je bio čaroban dodir. Pogodio je i stativu, a svaki put je bio na pravom mjestu", napisala je Gazzetta u opisnim ocjenama, a hrvatskom reprezentativcu posvetila je čitavi odlomak teksta.

"Pašalić je odigrao prekrasno. Odlično se kretao bez lopte, pravovremeno je utrčavao u prazne prostore i bio je nerješiva zagonetka za obranu Brescije. Mario raste iz utakmice u utakmicu i Gasperini može uživati u rješenjima u veznoj liniji koje mu Hrvat nudi", stoji u tekstu.

Pašalić je oduševio i Atalantine navijače koji su njega i suigrače dočekali ispred trening centra po povratku iz Brescije. Njih nekoliko stotina zapalilo je baklje i pjesmom dočekalo igrače, a neki su za Pašalića imali posebne transparente.

Pašalić je ove sezone u 18 nastupa zabio četiri gola za Atalantu, a ova dva su došla nakon što je u utorak protiv Dinama u Ligi prvaka promašio tri mrtve šanse.

Pročitajte više