Esport

Genijalnim videom počelo otkrivanje 100 najboljih nogometaša u FIFA-i 19

Screenshot: YouTube

OSTALO je manje od mjesec dana do izlaska FIFA-e 19. EA Sports je tako krenuo u službeno objavljivanje ocjena najboljih 100 nogometaša u igri, a sve je počelo odličnim promotivnim videom u kojem se najveće nogometne zvijezde žale na svoje ocjene. 

>PES joj nije niti do koljena: FIFA 18 najprodavanija nogometna igra u povijesti

>Messi uz bok Cristianu Ronaldu u novoj FIFA-i

EA Sports nastavlja raditi odličan marketinški posao. Posljednja potvrda za to je novi promotivni video u kojem se nogometne zvijezde žale na svoje ocjene te pozivaju igrače da se priključe raspravi na društvenim mrežama koristeći #fifaratings. Cristiano Ronaldo, Neymar, Kevin De Bruyne, Lacazette, Giroud, Muller i Godin samo su neke od zvijezda koje se pojavljuju u videu.

Na službenoj stranici EA Sportsa krenulo je i objavljivanje ocjena najboljih 100 nogometaša u FIFA-19. Dosad su objavljene ocjene dvadeset igrača, na pozicijama od 81 do 100. Minimalna ocjena za ući među najboljih 100 je 85, što je za jedan više nego prošle godine. 

Među otkrivenim nogometašima nema niti jednog Hrvata, ali su tu dvojica iz susjednih nam zemalja, Edin Džeko i Sergej Milinković-Savić. Pomalo neočekivano na popisu se našao i Zlatan Ibrahimović s ocjenom 85, što je izazvalo brojne komentare na društvenim mrežama. Naime, brzina legendarnog Ibre ocijenjena je s 59. Tako je jedan korisnik Twittera napisao: "Je li izgubio nogu ili što?"

Ovo su ocjene najbolje ocijenjenih igrača u FIFA-i 19 na poziciji od 81 do 100. Ocjene preostalih igrača trebali bi se doznati u narednim danima. Bit će posebno zanimljivo vidjeti kakve će ocjene dobiti hrvatski reprezentativci nakon nevjerojatnog uspjeha na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Screenshot: EA Sports

Pročitajte više