SNAŽNA IZJAVA IZ ZAGREBA Ryan Giggs donio trofej Lige prvaka i pozvao Modrića u United!

Foto: Hina

TROFEJ Lige prvaka nakon Osijeka stigao je u Zagreb u kojem će provesti iduća dva dana, donio ga je legendarni igrač Manchester Uniteda i velške reprezentacije Ryan Giggs.

"Luka Modrić mi je najdraži hrvatski igrač, vrhunska klasa, oduševljeno bih ga prihvatio u Manchester Unitedu. Nismo imali igrača takvog kalibra na toj poziciji otkad se moj bivši suigrač Paul Scholes oprostio od aktivnog igranja," rekao je Ryan Giggs.

Njegov Wales još se nije oporavio od slavlja nakon Europskog prvenstva, Bale i društvo igrali su u povijesnom polufinalu turnira u Francuskoj i izgubili tek od prvaka Portugala, uspjeh kakav je Giggsova generacija mogla samo sanjati. Slavni Unitedov igrač ispratio je i nastup Hrvatske.

Hrvatska je pobrala mnoge simpatije na Otoku

"Moj Wales je bio odličan, a vama je nedostajalo samo malo sreće, činilo se kako ćete ići do kraja. Ostavili ste sjajan dojam i pobrali mnoge simpatije u Velikoj Britaniji."

Po završetku karijere sjeo je na Unitedovu klupu i nekoliko puta kao Van Gaalov pomoćnik ukrstio koplja s bivšim hrvatskim izbornikom Slavenom Bilićem na klupi West Hama.

"Slaven je lani bio sjajan s West Hamom. Trenutačno mu lošije ide, ali siguran sam da će ponovo početi pobjeđivati i igrati kao prošle sezone. Nije im lako jer su otišli sa svog Upton Parka. Malo mu je nedostajalo da nas lani izbaci iz kupa."




U Zagrebu je prvi put bio prije 17 godina

U Zagrebu je prvi put bio prije 17 godina kao igrač Uniteda. Susreo se s Dinamom u skupini Lige prvaka 1999. godine, a na Maksimir je stigao kao aktualni prvak Europe.

"Dobili smo 2:1, sjećam se dobro te utakmice i atmosfere na stadionu. Sir Alex Ferguson nas je upozoravao da nas u Maksimiru čeka pakao , da su navijači jako strastveni te da ih moramo utišati. Shvatio sam o čemu govori čim smo izašli na teren, bili su jako glasni. Dobro sam zapamtio vaše navijače."


 

 

Pročitajte više