Godinama su za njega tražili preko 100 mil. eura. Sad s 28 godina ide u S. Arabiju?

Foto: EPA

SERGEJ MILINKOVIĆ SAVIĆ (28) će ovog ljeta, nakon dugih osam godina, vjerojatno napustiti Lazio. Još nije jasno gdje će točno nastaviti karijeru, ali nekad najskuplji Srbin svijeta gotovo sigurno sljedeće sezone neće igrati u Rimu. Menadžer ovog sjajnog nogometaša je legendarni Mateja Kežman, a on je za talijanske medije kratko komentirao glasine o odlasku iz Lazija.

"Za Sergeja postoji ogroman interes iz Saudijske Arabije, ali u ovom trenutku imamo i neke druge, europske opcije. Znači li to da Sergej neće sljedeće sezone igrati u Saudijskoj Arabiji? Vidjet ćemo, život je neobičan, nikad se ne zna što budućnost nosi", poručio je Kežman i otvorio vrata transferu u Arabiju, usprkos tome što je srpski veznjak upravo sada u najboljim godinama karijere.

Opcija je i Juve

Dosad je kao glavni kandidat dovođenje Savića kotirao Juventus. Traju pregovori rimskog i torinskog kluba, a Juventus trenutno nudi odštetu od 25 milijuna eura. Znatno manju od 100 milijuna eura, koliko je Lazio tražio posljednjih godina kad god bi netko spomenuo mogući transfer.

SMS je u zadnjih osam godina bio ključan igrač Lazija. Odigrao je 341 utakmicu i zabio 69 golova, a prije Lazija je nastupao za Genk i Vojvodinu. Sada je jasno da će klub napustiti za znatno manje novca od onog čemu su se u Rimu nadali, ali tek ostaje za vidjeti hoće li njegov odlazak značiti i oproštaj od ozbiljnog nogometa.

Pročitajte više