Transferi

Godoy otišao iz Dinama

Foto: GNK Dinamo

MATIAS GODOY napustio je Dinamo. Početkom godine 18-godišnji Godoy stigao je u Dinamo iz argentinskog drugoligaša Atletico Raffaele na posudbu koja je koštala 300 tisuća eura.

Mladi Argentinac nije odigrao nijednu utakmicu za prvu momčad. Skupio je tek 77 minuta za Dinamo B te nastupio u osmini finala juniorske Lige prvaka protiv Bayerna.

Hrvatski prvak mogao je otkupiti njegov ugovor za milijun i pol eura, ali na Maksimiru očito nisi bili impresionirani mladićem kojeg je u svoju MLS momčad htio dovesti i slavni David Beckham.

"Iznimno sam sretan dolaskom u Dinamo. Od samog početka kada se pojavila priča o opciji dolaska u Zagreb, navijao sam da se to i završi na taj način. O Dinamu sam se puno informirao, znam da je svjetski rekorder po broju igrača koji su igrali finale SP-a s fantastičnim pristupom mladim igračima na njihovu putu u seniorski nogomet. Isto tako znam da je Leandro Cufre bio u Maksimiru, kao i Sigali koji je u Dinamu ostavio velik trag, a sada igra u Racingu. Vjerujem da ću opravdati povjerenje i provesti puno lijepih trenutaka u Dinamu", rekao je Godoy početkom godine nakon potpisa ugovora za prvaka Hrvatske.

Godoy se vratio u Argentinu, a iz Atletico Raffaelea odmah su ga poslali na novu posudbu u Argentinos Juniorse. 

Pročitajte više