HRVATSKI NOGOMETAŠI

Golčine Messija i Mbappea te teški kiksevi golmana Hrvatske. Grbić primio pet komada

Screenshot: Twitter

FORMALNO derbi igrali su Lille i PSG u 23. kolu Ligue 1, ali aktualni prvak je ove sezone na tek 11. mjestu, a uvjerljivi lider PSG imao je prije ovog meča 21 bod više od domaćina. PSG je poveo golom Danila Pereire u 10. minuti nakon velikog kiksa Ive Grbića. Golmanu Atletica na posudbi u Lilleu te odnedavno prvom vrataru Hrvatske, lopta je ispala iz ruku, a Danilo je to iskoristio i zabio. 

Lille je u 28. minuti izjednačio golom Svena Botmana, ali Grbić je četiri minute kasnije opet loše reagirao, sada kod centaršuta iz kornera, što je iskoristio PSG-ov stoper Presnel Kimpembe i zabio za vodstvo gostiju 2:1. Grbić je u 38. minuti primio treći gol, ali ovaj put nije bio kriv on nego velemajstorstvo Lionela Messija. Legenda je krasnim lobom u trku prevarila golmana Lillea i učvrstila vodstvo PSG-a.

U drugom dijelu dodatno su ga učvrstili Danilo svojim drugim golom u 51. minuti te Kylian Mbappe. On je u 67. minuti postavio konačan rezultat novim golgeterskim remek-djelom PSG-a. Desnicom je s lijevog ruba kaznenog prostora pogodio u suprotne, lijeve rašlje. Grbić se bacio, ali nije mogao ništa. 

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ PRVI GOL PSG-A.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ DRUGI GOL PSG-A.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ TREĆI GOL PSG-A.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ ČETVRTI GOL PSG-A.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ PETI GOL PSG-A.

Pročitajte više