Grad Osijek ovim potezom oduševio je navijače sarajevskog Željezničara

Foto: fkeljezničar.ba

ŽELJEZNIČAR, najtrofejniji bosanskohercegovački nogometni klub, krenuo je u izgradnju istočne tribine stadiona Grbavica. 
 
Naime, Grbavica je tijekom posljednjeg rata u Bosni i Hercegovini gotovo potpuno uništena, a nova Uprava kluba zacrtala je njenu rekonstrukciju kao jedan od glavnih ciljeva u sljedećem periodu.
 
Tako je uz pomoć navijača i prijatelja kluba pokrenuta akcija izgradnje istočne tribine stadiona. Klub je organizirao akciju kupovine desetogodišnjih ulaznica za istočnu tribinu po cijeni od 1000 KM (oko četiri tisuće kuna) te je do danas realizirana prodaja 120 ulaznica od ukupno 500 koliko je dostupno u ovoj akciji. 
 
Navijače sarajevskog kluba oduševio je potez Grada Osijeka, koji je preko Mladena Mikolčevića, vijećnika Osječko-baranjske županije, kupio jednu ulaznicu. 
 
Ovu kupljenu ulaznicu u sljedećih deset godina može koristiti osoba koja je rođena ili koja živi u Osijeku, a koja se na dan utakmice prva javi u klub s Grbavice.
 
Akciju podržao i NK Široki Brijeg
 
Osim Osijeka, akciju je na isti način podržao i Nogometni klub Široki Brijeg, prvi rival Željezničara iz Premijer lige BiH koji sudjeluje u akciji.
 
"Ovakve akcije uvijek trebaju dobiti podršku društva kako bi nogomet i sport u Bosni i Hercegovini napredovali", poručio je direktor Širokobriježana Josip Bevanda.
 

Pročitajte više