EURO 2020

Griezmann bijesan jer je Macron vratio Benzemu? Jednom izjavom provocira suigrače

Foto: EPA

FRANCUSKI mediji nastavljaju udarati po svojoj nogometnoj reprezentaciji. Nakon što su procurili detalji svađe Paula Pogbe s ostatkom suigrača, javio se i ugledni francuski novinar Romain Molina, koji tvrdi da je francuski predsjednik Emmanuel Macron pogurao povratak Karima Benzeme u reprezentaciju.

Sve se ovo događa nakon što je Francuska iznenađujuće ispala od Švicarske u osmini finala Eura nakon penala.

Problem francuske svlačionice je povratak Karima Benzeme u reprezentaciju nakon pet godina. Benzema je bio u središtu skandala nakon što je od suigrača Mathieua Valbuene tražio 150.000 eura da ne objavi snimku njegova seksa s navodno maloljetnom osobom, a kasnije je rekao da je Deschamps podlegao pritisku rasista te da zato nije u reprezentaciji.

Macron vratio Benzemu u reprezentaciju?

Sports piše da je Benzema vraćen u reprezentaciju odlukom francuskog predsjednika Emmanuela Macrona. Navodno se prvi čovjek Francuske ozbiljno založio kako bi Benzema zaigrao na Europskom prvenstvu.

To nije sjelo vodećim zvijezdama reprezentacije, Antoineu Griezmannu i Paulu Pogbi. Francuzi kolektivno smatraju da je Benzemin povratak ozbiljno narušio ravnotežu unutar momčadi.

Zbog toga se Griezmann počeo drugačije ponašati prema suigračima.

Molina piše da je Griezmann lako znao razbjesniti svoje suigrače zbog svog ega. Često im govori: "Ja sam vas opet spasio, dečki", kako bi im dokazao da je njegovo prisustvo važnije od Benzeminog povratka. Molina dodaje da je Griezmann ekstremno nezadovoljan zbog pažnje usmjerene prema Benzemi.

Skandali cure u javnost

Podsjetimo, francuski mediji pišu o razlozima debakla reprezentacije. Tijekom Eura pouzdani francuski mediji pisali su da je atmosfera u reprezentaciji jako loša zbog loših odnosa među igračima, arogancije i bezobrazluka nekih od njih prema izborniku te njegova manjka autoriteta.

Iznenađujuće ispadanje Francuske pokrenulo je lavinu ružnih stvari. Posebno nakon što Coman sat vremena nije htio poslušati Deschampsa i izaći iz igre, a Rabiotova majka u loži očitavala bukvicu Mbappéovoj i Pogbinoj obitelji.

Pročitajte više