Guardiola ga je stvorio pa ga se odrekao. Pogledajte što sada radi u dresu Chelseaja

Foto: EPA

COLE PALMER (21) je do prošlog ljeta bio igrač Manchester Cityja kojeg je Pep Guardiola uveo u prvih 11 i dao mu šansu, ali onda je procijenio da mu ne može garantirati to mjesto pa ga je za 45 milijuna eura prodao u Chelsea. Sada u dresu Chelseaja briljira cijele sezone. Dosad je na 19 golova u Premier ligi, 24 u svim natjecanjima, a danas je postigao čak tri gola protiv Evertona.

Sva tri u prvih 29 minuta utakmice. Posebno je impresivan prvi pogodak kod kojeg je Palmer prvo provukao loptu protivniku kroz noge, onda petom dao suigraču šansu da mu vrati dupli pas te nakon toga savršeno od prve pogodio povratnu loptu i plasirao je u sam kut gola Jordana Pickforda. Pogodak pogledajte OVDJE.

Kod drugog gola je Palmer sjajno pratio akciju Chelseaja i pokupio odbijenu loptu te je pospremio u mrežu. Taj pogodak možete pogledati OVDJE. Treći Palmerov gol pao je nakon što je Pickford loše ispucao loptu i dodao je Palmeru ravno u noge. Englez je spretno reagirao i efektno zabio preko engleske jedinice. Pogodak pogledajte OVDJE.

Četvrti pogodak postigao je Nicolas Jackson, a pogodak za 5:0 ponovno je zabio Palmer, ovoga puta s bijele točke. Pogledajte ga OVDJE. Šesti gol u 6:0 pobjedi Chelseaja je dodao Alfie Gilchrist.

Grafika: Sofascore

Pročitajte više