Gundogan kritizirao tragičara Barce, ovaj mu odgovorio: Bolje da prešutim što mislim

Foto: EPA

BARCELONA je ispala od Paris Saint-Germaina u četvrtfinalu Lige prvaka iako je u Parizu pobijedila 3:2, a zatim vodila 1:0 na domaćem terenu. Ipak, Ronald Araujo dobio je crveni karton u 29. minuti uzvrata, a PSG je brojčanu nadmoć iskoristio da dođe do pobjede od 4:1, odnosno ukupnih 6:4. 

Araujo odgovorio Gündoganu

Ilkay Gündogan, jedan od najiskusnijih igrača u Barceloni, nakon utakmice kritizirao je Arauja. "U ključnim trenucima utakmice moraš biti siguran kad ideš na loptu. Osobno bih radije pustio situaciju jedan na jedan i dao šansu golmanu da obrani ili čak i primio gol", rekao je.

Araujo je sada dobio pitanje da odgovori Gündoganu te je kratko i jasno poručio: "Radije ću zadržati za sebe što mislim o tim komentarima. Imam određene vrijednosti koje mislim da treba poštivati."

Uključila se i Gündoganova supruga

Osim što Gündoganov komentar nije najbolje sjeo Arauju, u njegovu obranu skočili su i francuski branič Jules Kounde i Sergi Roberto, koji su na društvenim mrežama poručili da "uvijek pobjeđuju i gube kao tim", a španjolski mediji pisali su da je to jasna poruka Gündoganu.

Na to je reagirala i žena njemačkog reprezentativca. "Ovaj čovjek krvavo radi. U nogometu razmišlja samo kako da bude bolji i uvijek daje sve za momčad", napisala je manekenka, pri čemu se referirala na njegovo osvajanje trostruke krune sa Cityjem prošle sezone. Uz to je stavila i smajlić, kojim je poručila suigračima svoga muža da zašute.

Pročitajte više