Mudražija: Što to Mujan priča? Nisam ga ni taknuo

Screenshot (Arenasport)

TONĆI MUJAN i njegov pad u kaznenom prostoru kojim je Hajduk dobio jedanaesterac za pobjedu (1:0), glavna su tema nakon utakmice protiv Zagreba.
 
Na snimkama izgleda kao da je Hajdukov nogometaš sam pao, bez kontakta sa Zagrebovim Robertom Mudražijom.
 
"Prijatelji su mi javljali da se svašta piše, no nije me to nimalo poremetilo. Svatko tko je ikada igrao nogomet zna da te pri punom sprintu svaki dodir može izbaciti iz ravnoteže, pogotovo s leđa, kad ne očekuješ, a ja ostajem pri svemu što sam rekao nakon utakmice", rekao je Mujan koji je nakon susreta poručio da je kontakt postojao i koji se prisjetio slučaja Eduarda Da Silve.
 
"Najprije mi padne na pamet slučaj Da Silve s utakmice Arsenala i Celtica, kada su ga svi optužili za simuliranje, što se po snimci i činilo. A onda je neka mala kamera iz drugog kuta pokazala da je kontakt postojao", izjavio je Mujan za Dalmatinski portal.
 


 

Mudražija, pak, tvrdi da nije bilo kontakta iako je Mujan nakon utakmice novinarima rekao: "Pitajte njega je li bio penal."

"Ne znam što on priča, nisam osjetio nikakav kontakt. Lopta je već odlazila od njega, nije mogao nigdje, osim otići s loptom u gol aut. Još sam pazio, prošlo mi je kroz glavu "Poljud, Hajduk, malo domaćinskog suđenja..." I iz tog razloga sam podigao ruke", rekao je Mudražija za Goal.com

 

Pročitajte više