Hajdukovci čudesno ruše rekorde. Klubu donijeli milijun eura u samo tri tjedna

Foto: Zvonimir Barišin/PIXSELL

GOTOVO 70 tisuća navijača Hajduka učlanilo se u klub od početka godine do trenutka pisanja ovog teksta, u 09:53 sati 22. siječnja. Oni su klubu tako donijeli više od milijun eura od članarina. Hajdukovci su spektakularno uranili s ispunjavanjem klupskog cilja. Naime, nakon što ih se prije kraja prvog dana 2024. u klub učlanilo više od 11 tisuća, Hajduk je objavio koja mu je brojka cilj do rođendana.

Hajduk je podcijenio svoje navijače

S Poljuda su tada izrazili veliko zadovoljstvo brojkama na početku učlanjivanja ove godine i objavili da im je cilj do rođendana kluba imati preko 65 tisuća članova. U Hajduku su podcijenili vlastite navijače jer navedeni broj članova su kao cilj postavili za 13. veljače. Hajdukovci su ga debelo premašili već 20. siječnja.

Koliko košta biti član Hajduka?

Fascinantan je broj navijača Hajduka koji žele pokazati pripadnost klubu učlanjenjem. Biti član Hajduka košta. Maloljetni i oni starijih od 65 godina to godišnje plaćaju 10 eura, a osobe između 18 i 65 godina plaćaju 20 eura. Na svakog dodatnog člana obitelji dobije se popust od 2 eura, a ova pogodnost može se iskoristiti za do pet članova obitelji.

Hajduk detaljno objavljuje broj članova i od njih prikupljenog novca

Hajduk je jedan od rijetkih klubova koji u realnom vremenu objavljuje broj članova i iznos prikupljen od njihovih članarina. U trenutku pisanja ovog teksta članova je 69.287, koji su Hajduku uplatili 1.101.372 eura. Te brojke, točnije njihov rast, možete pratiti ovdje

"Slika i prilika" je jedan od razloga ovakve navale, kao i dolazak Ivana Perišića

Navijači su pohrlili s učlanjivanjem u Hajduk i zbog akcije "Slika i prilika", koju mogu koristiti samo oni koji se u klub učlane do 13. veljače, kada je 113. rođendan Hajduka. Brojke prvog dana pokazuju da će deseci tisuća članova Bilih moći učitati svoju fotografiju s hajdučkim motivima u tunelu kojim Hajduk izlazi na travnjak Poljuda i tako posebno prestižno iskazati svoju pripadnost klubu.

Naravno, hajdučku euforiju potpalio je i dolazak Ivana Perišića, koji je prošlog tjedna potpisao za voljeni klub. Time je hajdukovce bacio u delirij i potaknuo novi val učlanjenja u klub.

Pročitajte više