Hajdukovi juniori izgubili nakon šest mjeseci. Lokomotiva ih izbacila iz Kupa

Foto: Robert Matić/Hajduk.hr

DESETI dan pred još jednu u nizu utakmica generacije u kojoj će u polufinalu Lige prvaka odmjeriti snage s vršnjacima iz Milana, juniori Hajduka doživjeli su prvi poraz nakon šest mjeseci. Momčad Marijana Budimira izgubila je od Lokomotive, iste momčadi protiv koje je izgubila i prije pola godine, točnije 15. listopada prošle godine.

Lokomotiva je slavila u polufinalu Hrvatskog kupa za juniore s 3:2 te tako izbacila aktualne hrvatske prvake. U drugom polufinalu sastaju se Dinamo i Slaven Belupo, ali zasad nije određen termin te utakmice, baš kao ni one u kojoj će biti okrunjen novi osvajač Kupa.

Svi golovi pali u prvih 45 minuta

Nije se činilo da će ekipa Marijana Budimira iz ove utakmice izaći poražena, posebno zbog dobrog ulaska u susret. Hajduk je poveo već u drugoj minuti golom Ante Kavelja, ali Lokomotiva se ekspresno vratila u 7. minuti golom Mirka Šuška. Deset minuta kasnije Hajduk je gubio, a strijelac za Lokomotivu bio je Vito Matijević.

Do kraja prvog dijela vidjeli smo novo izjednačenje, svojim drugim golom Kavelj je vratio Hajduk u život, ali samo minutu poslije konačan rezultat je svojim novi pogotkom postavio Šušak.

Pročitajte više